Over Ons

De United Group is een jonge organisatie succesvol actief sinds 2005 in de binnenvaart.

De United Group is het eerste bedrijf in de scheepvaart dat een totaal pakket aanbied;  van een aflosser tot een hele bemanning, van een liter verf tot heel het schip in de verf.

Ons concept heeft als doel een ONE STOP ONE SHOP organisatie.

De United- Group is sinds 2005 actief in de binnenvaart  De huidige management vloot telt momenteel 9 tankers, welke wij volledig bemannen. Tevens levert de United Group aan alle opdrachtgevers een aangepast concept van alleen bemanning tot het complete management. Wij beschikken over een eigen aflos en detachering afdeling (United Marine Services).

Vooruitlopend op de vraag uit de markt hebben wij binnenvaartwinkel.nl opgericht, welke de eerste scheepsleverancier is die een totaal pakket aan producten aanbied; van inkt cartridge tot wrijfhouten, van een complete scheepsstoffering tot schoonmaakmiddelen. Tevens kan de klant beschikken over de door ons ontwikkelde budget beheer modules. Bij gebruik van deze software heeft de klant maandelijks perfect overzicht over alle uitgaven en aanschaffingen. Na een bestel historie van 1 jaar zal de klant, een perfecte financieel plaatje hebben voor het komende jaar. Alle uitgaven en aanschaffingen kunnen met een muisklik in de eigen historie worden opgezocht.